mai 2013


Nye klær til sommeren?

Heisann! 

Har valgt å tipse dere om "denne" hjemmesiden. Her finner dere ganske mye fint!
Noen som kjenner seg igjen om at det haster å få handlet nye sommerklær?
Da kan jeg ihvertfall si at dere finner masse fint innpå denne siden. Jeg har ihvertfall plukket ut noen favoritter jeg kunne tenkt å hatt i mitt klesskap, så kanskje det plupper opp noen nye klær i posten, hihi.

Fiffit.no er en motebutikk for både damer og herrer, der dere finner fine merkeklær til en god pris. De fører mange kjente merkevarer som Calvin Klein, Diesel, Levis, Gucci og mange mange fler.

Her er mine favoritter :

 

Jumpsuit : "HER"
Topp : "HER"
Veske : "HER

 

-Helena Pettersen


sponsor


 

 

 


 

Spørsmålsrunde

HeiHei! Da har jeg tenkt å starte en liten spørsmålsrunde, sånn at dere får sjangsen til å bli kjent med meg. Det er bare å spørre om så mye som mulig, så får jeg se om jeg svarer på enten video eller innlegg. 

Noe du lurer på?
-Helena Pettersen 

Gran Canaria - bilder

Heisann! Den 14.februar.2013 dro jeg og bestevennina mi til Gran Canaria i to uker alene, der vi besøkte mine besteforeldre. Begynner å bli en stund siden nå, men tenkte kanskje jeg kunne dele noen bilder fra den turen. Har jo ikke så mye å gjøre med de på data mappen min, så hvorfor ikke dele/bruke noen på bloggen?

Kan vel egentlig fortelle litt om denne turen også da. Det begynte ihvertfall med at vi tok båten fra her vi bor til Trondheim, og deretter sprang vi til flybussen som kjørte til Værnes. Når vi var framme på værnes sjekket vi inn, og reiste med flyet til Oslo, der vi ventet i 2-3 timer til neste fly. Noe som var gøy på gardemoen var at vi trodde at vi hadde så mye tid på oss, så vi tok oss lang tid innpå taxfree å bare koste oss. Plutselig slo de på høytaleren i hele flyplassen, der de ropte "Kan Henna Eidsaune og Helena Pettersen vennligst komme ombord", noe som var sinnsykt flaut, haha. Fikk oss en riktig latterkrampe der ja. Når vi hadde kommet ombord satt vi bare å koste oss i 5 timer til vi var fremme i Las Palmas. Når vi var kommet fram til Las Palmas gikk vi til bussene, men da fikk vi plutselig ikke lov å sitte på bussen når vi nemmelig hadde billetter, men etter å ha kjeftet opp sjåføren gikk det greit. Er ikke så mye å si av alt vi gjorde der i 2 uker, utenom å shoppe, bade, sole oss, spise ute, dra på tivoli og markeder. For å ikke glemme å bruke plenti vis av penger på is. 

Hjemturen tror jeg nok var det beste av alt, haha. Dere skjønner når vi hadde tatt alle flyene helt til Trondheim igjen, så rakk vi ikke båten til der vi bor. Derfor måtte vi dra på hotell, der vi valgte å velge det billigste. Vi var vel fremme på det hotellet i 3 tiden tenker jeg. Derfor var jeg så sliten, så jeg tok en herlig dusj. Når jeg hadde kommet ut av dusjen og sto sånn passelig naken gikk plutselig brannalarmen. Derfor måtte jeg hive på meg noen klær og sprang nedover trappene uten sko og med håndduk i håret. Brannbilen kom og deretter sprang inn i bygget for å se etter brann. Da fant de ut at det var falsk alarm, at det var noen som hadde trykket på knappen. Vi måtte vente 1 time ute, siden de ikke fikk stoppe brannalarmen pga det ikke var noen nattvakter der. Til slutt kom en mann som var i den hotell bransjen, så han fikk åpnet der brannalarmen var. Da fikk alle gå på rommene sine igjen, så vi la oss. Plutselig hører vi et helvettes bråk ute i gangen, så vi åpner døren og der står det 4-5 fulle menn som begynner å prate. Vi bare sa de måtte legge seg og lukket døren igjen. Kan vel si at vi ikke fikk sovnet før 7 om morgenen, men dagen etter dro vi på shopping da for å få noe godt ut av dagen, og deretter tok vi båten hjem. Utrolig herlig å komme hjem da ja! Men det var ihvertfall en super tur, med mye latter og kleine opplevelser.

 


Gidder ikke å spamme hele innlegget med plenti av bilder, derfor har jeg valgt å ha de i kollasjer! Som dere sikkert har sett, så bruker jeg stortsett bare svart/hvite bilder, og det er derfor jeg syns det passer mye bedre designet mitt, og for at jeg helt ærlig digger svart/hvit. 
HAHA.

 

-Helena Pettersen 

 

Sommeren nærmer seg

HeiHei! Sommeren nærmer seg, og mye skjer for tiden. Jeg kjenner at jeg gleder meg helt sinnsykt til sommerferie nå. Tanken på fri fra skolen, sol, bading, og absolutt alt. Det skal bli godt å bli ferdig på ungdomsskolen, og begynne på en helt ny start på vidregående. Har vel egentlig ikke noen store planer i sommerferien, bortsett fra at jeg drar 3 uker til USA! Driver også å planlegger en oslo tur med kjæresten + noen venner, der vi tenker å dra på tusenfryd og vg.lista. Blir vel å planlegge noe mer jo nærmere vi kommer sommeren. Håper ihvertfall på en kjempe koselig ferie.

Har vel egentlig ikke gjort noe spessielt siden sist jeg blogget, hehe. Har jo selvfølgelig vært på skolen med en del prøver/tentamener/eksamener, som har vært litt stress, så heldigvis er det bare 22 dager igjen til sommerferie. I tillegg har jeg jo vært mye med venner, familien og kjæresten. 

 

-Helena Pettersen

Design av:

Ingvild Aasheim hits