april 2013


16 år

Heisann! Da var jeg hjemme etter en herlig dag. Fylte nemmelig 16 år i dag! Mamma har planlagt å feire den på søndag, men ble en liten feiring i dag også. Begynte nok en dag med skole, og ikke bare det, men vi hadde nynorsk tentamen. Tror det gikk sånn høvelig greit! Etter tentamen hadde ene læreren vår ordnet med bursdagsgave til meg. Det var jo kjempe koselig. Han hadde ordnet med sjokolade og pizza, hehe. Da skolen var ferdig dro jeg hjem for å ordne meg til å dra på melissa (restaurant) med kjæresten. Der vi spiste god mat. Deretter dro vi hjem til han og bare slappet av. Plutselig åpner døren seg og 4 av mine venner kommer inn med bursdagskake til meg. 

Har også fått mange fine gratulasjoner + bilder (på facebook). Kan ihvertfall si at jeg er ganske fornøyd med dagen ♥

 

Gleder meg kjempe mye til helgen nå. Robin (kjæresten) har nemmelig ordnet med bursdagsgave til meg. Og det eneste jeg vet er at vi skal ligge på hotell i Trondheim. Mer vet jeg ikke! hehe, så det blir spennende. 

 

- Helena Pettersen

 

Back on Track

HeiHei! Da har jeg laget meg en helt ny blogg, med ny bloggadresse. Faktisk en bloggadresse jeg har hatt før (kult, ikke sant?). Har lenge savnet å blogge, så da tenkte jeg, hvorfor bare ikke starte på med en nå? Derfor sitter jeg her og blogger, hehe. Har ikke så mye annet interessant å gjøre, så.
Headeren vil ikke være slik om noen dager. Jeg er bare nødt til å lage en først.
Mye mer har jeg vel ikke å si, bortsett fra at jeg blir å lage innlegg om meg selv og litt andre ting senere, sånn at dere kan få et lite innblikk av meg fra starten av bloggen også. 

 

- Helena Pettersen

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Design av:

Ingvild Aasheim hits