Gran Canaria - bilder

Heisann! Den 14.februar.2013 dro jeg og bestevennina mi til Gran Canaria i to uker alene, der vi besøkte mine besteforeldre. Begynner å bli en stund siden nå, men tenkte kanskje jeg kunne dele noen bilder fra den turen. Har jo ikke så mye å gjøre med de på data mappen min, så hvorfor ikke dele/bruke noen på bloggen?

Kan vel egentlig fortelle litt om denne turen også da. Det begynte ihvertfall med at vi tok båten fra her vi bor til Trondheim, og deretter sprang vi til flybussen som kjørte til Værnes. Når vi var framme på værnes sjekket vi inn, og reiste med flyet til Oslo, der vi ventet i 2-3 timer til neste fly. Noe som var gøy på gardemoen var at vi trodde at vi hadde så mye tid på oss, så vi tok oss lang tid innpå taxfree å bare koste oss. Plutselig slo de på høytaleren i hele flyplassen, der de ropte "Kan Henna Eidsaune og Helena Pettersen vennligst komme ombord", noe som var sinnsykt flaut, haha. Fikk oss en riktig latterkrampe der ja. Når vi hadde kommet ombord satt vi bare å koste oss i 5 timer til vi var fremme i Las Palmas. Når vi var kommet fram til Las Palmas gikk vi til bussene, men da fikk vi plutselig ikke lov å sitte på bussen når vi nemmelig hadde billetter, men etter å ha kjeftet opp sjåføren gikk det greit. Er ikke så mye å si av alt vi gjorde der i 2 uker, utenom å shoppe, bade, sole oss, spise ute, dra på tivoli og markeder. For å ikke glemme å bruke plenti vis av penger på is. 

Hjemturen tror jeg nok var det beste av alt, haha. Dere skjønner når vi hadde tatt alle flyene helt til Trondheim igjen, så rakk vi ikke båten til der vi bor. Derfor måtte vi dra på hotell, der vi valgte å velge det billigste. Vi var vel fremme på det hotellet i 3 tiden tenker jeg. Derfor var jeg så sliten, så jeg tok en herlig dusj. Når jeg hadde kommet ut av dusjen og sto sånn passelig naken gikk plutselig brannalarmen. Derfor måtte jeg hive på meg noen klær og sprang nedover trappene uten sko og med håndduk i håret. Brannbilen kom og deretter sprang inn i bygget for å se etter brann. Da fant de ut at det var falsk alarm, at det var noen som hadde trykket på knappen. Vi måtte vente 1 time ute, siden de ikke fikk stoppe brannalarmen pga det ikke var noen nattvakter der. Til slutt kom en mann som var i den hotell bransjen, så han fikk åpnet der brannalarmen var. Da fikk alle gå på rommene sine igjen, så vi la oss. Plutselig hører vi et helvettes bråk ute i gangen, så vi åpner døren og der står det 4-5 fulle menn som begynner å prate. Vi bare sa de måtte legge seg og lukket døren igjen. Kan vel si at vi ikke fikk sovnet før 7 om morgenen, men dagen etter dro vi på shopping da for å få noe godt ut av dagen, og deretter tok vi båten hjem. Utrolig herlig å komme hjem da ja! Men det var ihvertfall en super tur, med mye latter og kleine opplevelser.

 


Gidder ikke å spamme hele innlegget med plenti av bilder, derfor har jeg valgt å ha de i kollasjer! Som dere sikkert har sett, så bruker jeg stortsett bare svart/hvite bilder, og det er derfor jeg syns det passer mye bedre designet mitt, og for at jeg helt ærlig digger svart/hvit. 
HAHA.

 

-Helena Pettersen 

 

Én kommentar


:)
-28.05.2013 kl:20:55


Fine bilda :-)

Skriv en ny kommentar

Design av:

INGVILD AASHEIM hits